Dagbesteding

Op een leuke locatie en met liefdevolle persoonlijke aandacht stimuleren wij mensen om te doen waar zij plezier aan beleven. Zinvolle activiteiten waarbij de Cliënt centraal staat.

Over dagbesteding

Zorgaanbieders die kleinschalig en grootschalige dagbesteding bieden, worden steeds populairder.

Dat is niet zo gek, want het past in de huidige maatschappij en alle ontwikkelingen van de zorg. Wij bieden de mensen met één woord ‘participatie’. Dit houdt in dat wij mensen stimuleren om te doen waar zij plezier aan beleven en (naar gelang de behoeften), in contact brengen met anderen en de zelfredzaamheid in stand houden of bevorderen. 

Wij hebben oog voor de individuele behoeften en bieden een diversiteit van activiteiten aan. 

Door dagbesteding kunnen de cliënten zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dit is mogelijk wanneer de cliënt in kwestie een steunend sociaal netwerk heeft die mantelzorg biedt. Belangrijk is dat de mantelzorger(s) de zorg kunnen dragen en de mogelijkheid krijgen om daarnaast hun eigen dingen te blijven doen. De dagbesteding is om mantelzorger(s) te ontlasten en de cliënt dag structuur, regelmaat en sociale contacten te bieden. 

Als cliënten en mantelzorger(s) ondersteuning in de thuissituatie kunnen gebruiken, bieden wij individuele begeleiding/ondersteuning op maat. 

Goed om te weten

Samen kijken en bespreken we wat nodig is. Iedereen is uniek daarom stemmen wij onze (individuele) begeleiding of dagbesteding altijd af op de situatie en mogelijkheden van de cliënt. 

Voor meer informatie of een kennismakingsafspraak kunt u bellen naar 0180-444230 of  06-55598673, een e-mail sturen naar info@zorggroepdetoekomst.nl of contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.

Onze locaties

Wij beschikken over vier verschillende locaties waar onze dagbesteding plaats vindt. Elke locatie is uniek met eigen faciliteiten, diverse activiteiten en mogelijkheden.

Wat onze cliënten zeggen

over hun ervaringen met De Toekomst...

Scroll naar boven