Dagbesteding & individuele begeleiding met toewijding

Wij worden enthousiast als we de deelnemers weer een gezellige en tegelijk nuttige dag mogen bezorgen. Iedereen is welkom: van mensen met geheugenproblemen tot psychiatrische problemen en een lichte fysieke of verstandelijke beperking. Ook bieden we individuele begeleiding aan huis. Wat we ook voor u kunnen betekenen, al onze hulp maakt het verschil met de kernwaarden: kleinschalig, laagdrempelig, met liefdevolle aandacht, eigen regie, eigen kracht en zinvolle activiteiten.

Bent u net zo enthousiast als wij? Loop dan gerust eens bij ons binnen voor een kennismaking.

Waardevolle dagbesteding

Op 5 locaties in Zuid-Holland bieden we zinvolle en gezellige dagbesteding. Vanuit Barendrecht, Rhoon en Ridderkerk maken we het voor veel mensen mogelijk om langer thuis te blijven wonen. Daarnaast draagt het bezoek aan de dagbesteding bij aan een actieve en sociale levensstijl. Contact met anderen, de persoonlijke zorg, leuke activiteiten en ons populaire ‘klushuis’ worden enorm gewaardeerd. En mantelzorgers hebben met onze hulp even de handen vrij. Een uitkomst als wat ondersteuning in deze drukke wereld welkom is. Handig en vertrouwd voor mantelzorgers én waardevol hun dierbaren.

Wat we allemaal doen

Individuele begeleiding

Als mensen thuis wel wat hulp kunnen gebruiken, bieden we individuele begeleiding aan huis. Onze ondersteuning is praktisch voor het dagelijkse leven. Ook bieden we een luisterend oor en maken we het sociale leven interessanter. Samen bekijken we wat nodig is voor een plezierigere toekomst, gewoon in eigen huis. De een wenst begeleiding bij alledaagse zaken als de administratie en huishouding. De ander heeft behoefte aan persoonlijke aandacht en het onderhouden van contacten. Iedereen is uniek en we stemmen onze individuele begeleiding altijd af op de situatie. Om met een glimlach naar de toekomst te kijken!

 

Waar we momenteel actief mee zijn

Neem direct contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.