Samen uit, samen thuis

Het is maar net waar onze deelnemers blij van worden. We organiseren allerlei uitstapjes en leuke activiteiten. Altijd zinvol en gezellig. Soms in samenwerking met andere organisaties. Denk aan bijzondere excursies, weekendjes weg en zelfs vakanties voor deelnemers en mantelzorgers. Met onze dagactiviteiten spelen we in op de behoeften, wat het programma afwisselend maakt. Sommige activiteiten zijn zo populair dat ze regelmatig georganiseerd worden. Van schilderen en zwemmen tot bloemschikken, klaverjassen, yoga, wandelen, geheugentraining, dansen en bingo.

Hieronder ziet u wat er de komende tijd op de agenda staat. Leuk als u meedoet!

Vakantie naar Duitsland

VAKANTIE BAD WÜNNERBERG IN DUITSLAND

VAN 10 MEI TOT EN MET 14 MEI 2019

Schlosshotel Sophia

Het Schlosshotel Sophia ligt in het dorp Bleiwäsche met haar eeuwenoude steengroeven en mijnen. De centrale ligging op de grens van het Sauerland en Teutoburgerwald maakt deze ligging uniek, en geeft u het beste van deze 2 zeer geliefde vakantiegebieden..
In restaurant “Rosengarten” wordt u dagelijks verwend met een uitgebreid “Enjoy” ontbijtbuffet, warme lunch en een culinair 3 gangen keuze diner.
Geniet van een lekker hapje en een drankje in onze hotelbar, bij de open haard in de lounge of onze gezellige duitse kneipe de “Hubertus stuben” waar regelmatig vertier en entertainment is zoals Live muziek, Magic Woboshow, Casinoavond etc.
Vanuit het hotel starten vele wandel en fietstochten en leuke uitgezette auto routes. Bovendien vind u op enkele minuten van het hotel de Aabachtalsperre, een stuwmeer met een unieke verharde rondweg ideaal voor skeeleren, fietsen en wandelen met een super panorama uitzicht.

• Verzorging all inclusive
• Ruime kamers met douche/bad, toilet fohn , televisie met alle Nederlandse zenders, gratis WIFI, zithoek en deels minibar
• Tuin met terras
• Gediplomeerd personeel van de Toekomst en vrijwilligers
• Ervaren en vriendelijke gastheer en bediening
• Niet geschikt voor rolstoelen
• Er zijn een beperkt aantal één persoonskamers aanwezig tegen een toeslag van 100 euro.

Uitstapjes:

Dag 1: met een mooie touringcar vertrekken we op ons gemak naar het hotel. Onderweg genieten we van een heerlijke lunch. We verwachten rond 16.00 uur bij het hotel te zijn. U wordt naar uw kamer gebracht en rond 18.00 uur wordt het diner geserveerd. Na het eten hebben we een gezellige avond met elkaar.

Dag 2: Gaan we een boottocht maken op de Diemelsee. Het is een rondvaart op één van de mooiste stuwmeren in Sauerland.

Dag 3: Dagtocht door Sauerland, ’s avonds voor de liefhebber een fakkeltocht in de omgeving.

Dag 4: We bezoeken een mooi stadje waar we wat souvenirs kunnen aanschaffen, natuurlijk is er gelegenheid om e.e.a. te bekijken en ergens lekkere koffie/thee te gebruiken.

Dag 5: We vertrekken na het ontbijt weer richting Nederland. Onderweg sluiten we de vakantie af met een fantastische lunch.

Alle uitstapjes zijn afhankelijk van het weer en kunnen afwijken.